РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Резервни части и масла JCB

 

Оригиналните резервни части JCB са предназначени да работят в перфектна хармония с Вашата машина за постигане на оптимални характеристики и продуктивност. По целия свят обслужването на клиентите от JCB е първокласно, от каквото и да се нуждаете и където и да се намирате, ние сме на Ваше разположение бързо и ефективно, за да гарантираме, че Вашата машина ще функционира с пълния си потенциал.

JCB не допуска компромиси по отношение на надеждността и добрата работа на своите машини. За да сте сигурни, че Вашата инвестиция работи с максимална ефективност, JCB препоръчва богата гама смазочни материали, създадени специално за Вас и Вашата машина. Осигурете максимално ниво на защита за двигателя, трансмисията, хидравличната система и останалите компоненти, за да осигурите по-дълъг живот на Вашия актив и да намалите разходите по поддръжката.

 

В търговската мрежа на Оптиком в страната, както и онлайн, предлагаме изключително богата гама налични на склад оригинални резервни части, филтриращи елементи, масла и смазочни материали в различни разфасовки за агротехника с марката JCB.

При нас ще намерите резервни части за агротехника от други брандове (оригинални и алтернативни), както и работни органи за: плугове, култиватори, дискови и зъбни брани, надробители, косачки, фрези.

 

Складовете ни в Стара Загора, Добрич, Монтана, Павликени, Плевен, Разград, Бургас, Карнобат, Ямбол, Пловдив, Харманли, Пазарджик и Хасково са заредени с над 30 000 артикула. Всичко може да поръчате и в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН.

 

Централният магазин и склад за агрочасти на компанията се намира в Стара Загора, ул. "Войвода Стойно Черногорски" № 8, кв. Индустриален, GPS координати: 42.408684 | 25.62702. Телефони за връзка 0889 222 142; 0886 255 622 и национален телефон 0700 20 205.

 

За спокойната и успешна работа на полето е особено важно да намерите каквото Ви е нужно възможно най-скоро. Доверете се на екипа ни специалисти по резервни части, които ще Ви предоставят пълна информация за наличност, цени и възможности за спешни доставки на нужните части за ремонта и поддръжката на Вашата машина.

 

 

Актуалните ни предложения вижте в ПРОМОЦИИ  и разгледайте каталога с оригиналните масла и вакси JCB тук